Aanbeveling Paul van Veldhuijzen – Manager Swinhove Groep

“Fenna was al interimmanager bij de Swinhove Groep toen ik daar zelf startte. De organisatie zat middenin een transitie; er werd een bezuinigingsactie uitgevoerd waarin de groepen kleinschalig wonen werden vergroot van 6 naar 9 bewoners. Cliënten en medewerkers moesten van locaties wisselen en op enkele plekken werd het management verminderd. Al met al een zeer intensieve periode.

Net op het moment dat Fenna de ene opdracht had afgerond, kwam er een tijdelijke vacature op een andere locatie. Ik had Fenna al aan het werk gezien en ze was nog binnen, dus mijn keuze was niet zo moeilijk: ik vroeg haar voor een nieuwe klus.

Opvallend aan Fenna is hoe snel ze in staat is om het vertrouwen van medewerkers te winnen. Dat komt denk ik doordat ze de taal van de werkvloer spreekt. Ze heeft veel ervaring in de zorg, weet wat er speelt. Ze stelt doelgericht een plan van aanpak op en durft dat ook consequent te volgen. Dat zie je niet vaak in de Zorgsector.

Fenna is duidelijk. Ze geeft op een goede manier tegengas, ook bij gevoelige kwesties. Ze laat zich niet zo snel van haar stuk brengen; zelfs in de meest stressvolle situaties blijft ze rustig. Of ik haar zou aanbevelen? Ik heb zelfs al twee keer bij Fenna aangeklopt voor een nieuwe klus, maar haar agenda zat vol. Dat zegt genoeg!”